+40 763 418 689 office@dualcv.net
×

Suna acum: +40 763.418.689

Agentie Web Design Romania

Suntem o firma de web design din Romania cu o experienta de 10 ani in dezvoltarea si promovarea site-urilor web.

Urmareste-ne pe:

De ce un site web?

De ce un site web?

Datorita cresterii semnificative a segmentului online, prezenta imaginii companiei dumneavoastra pe acest segment de piata a devenit obligatorie indiferent de marimea companiei si de domeniul de activitate al acesteia (productie, servicii, comert/distributie).

Indiferent de marimea afacerii dvs, nu puteti ignora faptul ca, in prezent internetul depaseste 1 miliard de utilizatori, putand sa va faceti cunoscuta compania, produsele si serviciile oferite catre milioane de potentiali clienti din intreaga tara, doar prin intermediul unui site web. Avand in vedere costurile mici de realizare ale unui site web, puteti opta pentru alegerea unei limbi de circulatie internationala, adresandu-va intr-un mod simplu si facil pietelor internationale si sutelor de milioane de oameni din intreaga lume.

Astfel, o companie mica poate deveni un brand important pe acest segment de piata fara a fi nevoiti sa cheltuiti sume impresionante pe metodele de promovare traditionale. Un site web, devine un instrument important de marketing si de promovare a afacerii dumneavoastra, punand astfel la dispozitia oamenilor (potentialilor clienti) intr-un mod mult mai usor informatii cu privire la produsele, serviciile si locatia companiei dvs, fara a fi nevoiti sa apelati la materialele tiparite, cataloage, fluturasi publicitari.

Transformand site-ul intr-un departament de relatii cu clientii ce ofera informatii actualizate, oferiti clientilor posibilitatea de a vizualiza ofertele, produsele si serviciile dumneavoastra mult mai usor, fara ca acestia, sa mai fie nevoiti sa rasfoiasca prin brosuri sau cataloage de specialitate. Facand o paralela intre materialele promotionale tiparite sau cataloagele de specialitate, ce vor trebui actualizate pentru ca preturile nu vor mai fi de actualitate, un site web va ofera posibilitatea de a efectua aceste modificari instant fara a mai fi nevoiti sa investiti alte sume de bani pe metodele de promovare traditionale.

Studiile de specialitate arata ca, atat in S.U.A. cat si un Uniunea Europeana, clientii sunt adeptii ideii de a cumpara online, datorita eficientei acesteia si lipsei de timp. Aflandu-ne in epoca vitezei, in care lucrurile se misca rapid si afacerile sunt adaptate din mers, prezenta online a companiei dumneavoastra atrage economii substantiale pentru departamentul de marketing, putand astfel investii in dezvoltarea propriei afaceri.

Avantajele unui site web profesional:

– va ofera un plus de imagine;

– poate fi accesat de oriunde si de milioane de potentiali clienti;

– beneficiati de acoperire nationala si internationala;

– prezentarea de informatii nelimitate despre serviciile si produsele oferite de compania dumneavoastra;

– ofera prestanta ( o firma serioasa investeste in imaginea sa )

– costuri reduse