Despre noi
4.6 - 14 voturi

Cine suntem noi?

Societatea noastra, S.C. DUALVALCOST SOLUTION S.R.L. este o firma de web design din Romania care activeaza pe o piata foarte dinamica, o piata prin care noile forme de exprimare media si evolutia tehnologiei reprezinta o a doua natura.

Principala activitate a firmei consta in crearea site-urilor web , optimizarea acestora, planificarea si rularea campaniilor de promovare prin mijloace specifice mediului online (bannere, campanii de e-mail marketing etc.), oferind in acelasi timp servicii si solutii complete in domeniul IT.

Din punct de vedere juridic, firma de web design este organizata sub forma unei Societati cu Raspundere Limitata, cu capital integral romanesc, fiind inregistrata la Registrul Comertului.

Serviciile si solutiile IT oferite de S.C. DUALVALCOST SOLUTION S.R.L. sunt personalizate pentru fiecare client in parte, acestea fiind capabile sa gestioneze orice aspect al domeniul IT&C .

Misiunea noastra ca firma de web design este de a oferi clientilor nostri, confortul si creearea unui mediu propice desfasurarii activitatii ,in conditii de maxima eficienta, pentru dezvoltarea companiilor.

Noi consideram ca succesul clientilor nostri inseamna si succesul nostru. Tocmai de aceea, inca din prima zi de la fondarea firmei, ne-am ales drept obiectiv principal oferirea unor servicii care sa satisfaca pe deplin nevoile clientilor nostri.

Principii de dezvoltare

Principiul de baza al activitatii noastre este “calitatea”, constienti fiind, ca oferirea unor servicii de calitate, reprezinta cea mai buna carte de vizita, cel mai eficient mod de a va castiga increderea, de a ne face recunoscuti, de a ne dezvolta afacerea.

Satisfacerea nevoilor clientilor nostri este pentru noi principalul scop, intrucat o colaborare in care clientul nostru se declara multumit , este pentru noi semnul unui nou succes!

Eforturile companiei se vor canaliza pe marirea bazei de clienti , pentru serviciile de creatie a siteurilor web, serviciile de intretinere si optimizare pentru motoarele de cautare (SEO), precum si pe extinderea numarului de site-uri web aflate in portofoliul companiei noastre.

Seriozitate

Tratam orice probleme cu seriozitate, pentru ca stim cat de importanta este afacerea dumneavoastra. O asftel de abordare , conduce la rezultate pe masura asteptarilor clientilor nostrii, atat in privinta rezultatelor obtinute, cat si a termenelor de executie a lucrarilor.

La baza dezvoltarii unei companii sta competenta ce caracterizeaza echipa,  iar noi intelegem exact acest lucru si tratam fiecare client ca fiind unic in cerintele si nevoile sale.

Munca noastra reprezinta valoarea generata de disciplina in munca, de reputatia lucrului facut bine ce se reflecta in calitatea si operativitatea serviciior furnizate clientilor. Experienta tehnica a echipei ramane caracteristica principala si dominanta a serviciilor oferite.