Imad Imobiliare

Imad Imobiliare

Portofoliu

IMAD Imobiliare este o companie specializata in intermedierea de tranzactilor imobiliare, vanzarea si inchirierea apartamentelor, caselor si vilelor in Targoviste, precum si vanzarea de terenuri in Targoviste si localitatile invecinate. Continue reading “Imad Imobiliare”

NikTrade

NikTrade

Portofoliu

NikTrade este o firma specializata in distribuirea produselor si echipamentelor tehnice. Pe langa acestea, NikTrade comercializeaza echipamente de lucru si protectia muncii si sisteme de ridicare, fixare si ancorare. Continue reading “NikTrade”

TCI Group

TCI Group

Portofoliu

TCI Group este o companie specializata in transportul international de marfa. Compania ofera servicii de logistica si transport marfa international in regim expres cu autoutilitare de 3.5 tone, transporturile efectuandu-se in regim exclusiv si grupaj. Continue reading “TCI Group”

Liad

Liad

Portofoliu

liad.ro este un site de prezentare al companiei Liad Impex SRL, companie ce activeaza in domeniul opticii medicale din Romania de mai bine de doua decenii Continue reading “Liad”

OneBike

OneBike

Portofoliu

www.onebike.ro este un magazin online specializat in comercializarea de biciclete, piese de schimb si accesorii.  Firma One Bike este unic importator al producatorului Schwinn Csepel. Continue reading “OneBike”

La butoaie

La butoaie

Portofoliu

labutoaie.com.ro este un site de prezentare prin intermediul caruia puteti efectua comenzi online. La Butoaie este un local elegant si original, ce se diferentiaza de celelalte localuri Continue reading “La butoaie”