Creare site web

Creare site web

Servicii web design

Crearea unui site de prezentare presupune o planificare amanuntita a acestuia, stabilirea publicului tinta si scopul final al acestuia. Tocmai de accea venim in intampinarea dumnevoastra cu solutii complete de creare siteuri de prezentare dinamice sau site-uri de prezentare responsive cu design-uri personalizate conform necesitatilor avute. Continue reading “Creare site web”

Creare magazin online

Creare magazin online

Servicii web design

Serviciul de creare magazin online este adresat firmelor / persoanelor fizice ce doresc sa dezvolte o afacere online cu un potential ridicat de succes. Magazinele online dezvoltate de echipa noastra sunt create tinand cont de mediul online actual, mediu ce se afla intr-o crestere accelerata, bazata in special pe numarul mare de utilizatori ai internetului, cat si pe cresterea nivelului de profesionalism al serviciilor online. Continue reading “Creare magazin online”

Redesign site

Redesign site

Servicii web design

Serviciul de redesign / refacere site este adresat persoanelor si companiilor care doresc sa dispuna de o prezenta puternica pe internet prin reproiectarea site-ului existent in vederea realizarii unei noi identitati online pentru maximizarea performantelor site-ului. Continue reading “Redesign site”

Optimizare SEO

Optimizare SEO

Servicii web design

Optimizarea seo este cel mai important aspect cand vine vorba de numarului vizitatorilor si pozitionarea site-ului in motoarele de cautare. Datorita expansiunii internetului din ultima vreme, tot mai multe persoane folosesc aceasta sursa pentru aflarea de informatii si cautarea de servicii si produse. Continue reading “Optimizare SEO”

Promovare site

Promovare site

Servicii web design

Venim in intampinarea dumnevoastra cu servicii de promovare a site-urilor web pe cea mai populara platforma ce suporta sistemul PPC (Google Adwords), sistem construit in asa fel incat dumnevoastra platiti doar click-urile efectuate pe anuntul sau reclama postata si doar atunci cand vizitatorii intra pe site-ul dumnevoastra. Continue reading “Promovare site”