Creare catalog de produse online
4.8 - 6 voturi

Crearea unui catalog de produse online este adresata companiilor distribuitoare de produse din domenii diferite de la piese auto, mobilier, telefoane, electronice etc. sau importatorilor de produse prin intermediul carora puteti sa va prezentati produsele comercializate intr-un mod facil.

Creare catalog de produse online
Creare catalog de produse online

Pe langa prezentarea produselor online, catalogul de produse online va ajuta sa realizati o baza de date bine structurata pe categorii si subcategorii, coduri de produse etc. fara a fi nevoiti sa realizati cataloage de prezentare cu produsele fiecarui furnizor.

Catalogul de produse online este similar unui magazin online, insa fara componenta de vanzari online, prin intermediul caruia clientii dumnevoastra pot vizualiza produsele comercializate si va pot contacta pentru solicitarea de oferte. Beneficiind de un catalog de produse online, dispuneti de un show-room online ce nu implica costuri suplimentare cu chiria spatiilor sau plata angajatiilor.

Principalele avantajele ale unui catalog de produse online sunt: timp scazut de realizare, pret scazut, design unic si personalizat, numar nelimitat de produse, modul facil de administrare a bazei de date, nu necesita costuri pentru chirie si angajati etc.