Creare site web

Realizare si proiectare site-uri web profesionale pentru nevoile tale

Crearea unui site de prezentare presupune o planificare amanuntita a acestuia, stabilirea publicului tinta si scopul final al acestuia. Tocmai de accea venim in intampinarea dumnevoastra cu solutii complete de creare siteuri de prezentare dinamice sau site-uri de prezentare responsive cu design-uri personalizate conform necesitatilor avute.

Serviciile de creare site-uri de prezentare dinamice / responsive sunt adresate firmelor / persoanelor fizice ce doresc o imagine reprezentativa pe internet. Site-urile de prezentare create de echipa noastra dispun de optimizare seo ON Page inclusa si panou de administrare (CMS), prin intermediul caruia puteti actualiza continutul acestuia, edita meniurile, slide-urile si imaginile.

Daca doriti sa va promovati produsele sau serviciile intr-un mod eficient si profesional prin intermediul unui site de prezentare editabil sau a unui site de prezentare responsive va stam dispozitie pentru a beneficia de un site optimizat spre succesul afacerii dumnevoastra.

Site-uri web profesionale adaptate nevoilor tale!

Venim in intampinarea dumnevoastra cu solutii complete de realizare site-uri web createsi adaptate necesitatilor avute si profilului afacerii dvs.

Site-urile dezvoltate sunt realizate pe principii UX (User Experience), contin design responsive

(design adaptabil in functie de dispozitivul de pe care este accesat), sunt complet optimizate pentru motoarele de cautare

si sunt pregatite sa vand in orice moment.

Creare site

Cum lucram

Intelegem ca fiecare proiect este unic si este necesara analizarea fiecarui detaliu pentru crearea unui site de succes. Motiv pentru care, la crearea fiecarui site parcurgem cativa pasi esentiali pentru dezvoltarea unui proiect de succes.

Analiza online

Inainte de a incepe dezvoltarea proiectului, echipa noastra va efectua un researh al competorilor tai online si al publicului tinta. Pe langa acestea vom identifica necesitatile si obiectivele tale de business pentru realizarea unui site web de succes.

Dezvoltare web

Design-ul site-ului tau va fi implementat pe o platforma CMS de catre programatori. Practic, site-ul tau va prinde viata pas cu pas, devenind un site complet functional la finalizarea procesului. Intregul proces de dezvoltare va putea fi urmarit de tine pe server-ul nostru.

Planificarea design-ului

Dupa finalizarea etapei de analiza online a businessului tau, vom trece la planificarea design-ului. In aceasta etapa ne focusam pe cum va arata site-ul tau si ce functionalitati vor fi implementate pentru atingerea obiectivelor dupa lansarea online.

Testare si lansare

Odata cu finalizarea implementarii design-ului, site-ul tau va trece in etape de testare a functionalitatilor. Ne asiguram ca totul functioneaza corect. Dupa efectuarea testelor, ne vom ocupa de migrarea site-ului tau pe domeniul web principal www.numesite.ro

Ce iti oferim?

Un site web profesional personalizat cu design responsive

 

Site-ul tau va dezvoltat pe cea mai extensibila si populara platforma din lume

Toate site-urile dezvoltate de noi sunt implementate pe platorme CMS prin care va puteti actualiza continutul (imagini, texte).

 

Design 100% responsive, panou de administrare si cod sursa optimizat SEO pentru a aduce rezultate

Site-ul tau va fi implementat pe cea mai utilizata si extensibila platforma existenta:

Design responsive optimizat pentru toate tipurile de dispozitive de pe care este accesat (tablete, telefoane).

Optimizare SEO - site-ul va dezvoltat, dotat si configurat pentru o buna indexare a motoarelor de cautare.

Platforma extensibila - exista mii de module si plugin-uri pentru WordPress, cea mai mare parte a acestura sunt gratuite. Prin intermediul acestora puteti creste extensibilitatea site-ului.

Platforma Versatila – iti poti transforma site-ul cum doresti. Poti avea un site de prezentare, un magazin online, catalog de produse etc.

Actualizari dintr-un click - platforma iti permite sa actualizezi versiunea cms-ului si a plugin-urilor dintr-un singur click. Mentii site-ul la un nivel crescut de securitate printr-o actualizare usoara si rapida.

Gazduire web - site-ul poate fi gazduit pe orice tip de server indiferent ca folosesti Linux, Windows sau MacOS.

Securitate inclusa - site-ul tau va fi dezvoltat pe ultima versiune a platformei. Modulele vor fi actualizate si vom configura site-ul pentru o securitate sporita.

 

 

Esti gata sa iti faci in site web?

Te ajutam in realizarea web site-ului dorit, construind un site web
profesional optimizat pentru succesul afacerii tale

Contacteaza-ne!

 

Proiecte recente

 

 

Mestesugul fierului forjat

VIO CONF FIER FORJAT - mestesugul fierului forjat

Prelucrarea fierului forjat este un mestesug cu o traditie de sute de ani iar VIO CONF FIER FORJAT ofera o gama variata de produse din fier forjat, executate manual cu mare maiestrie conform necesitatilor avute.

Experienta acumulata in realizarea manuala a produselor din fier forjat este principalul factor pentru realizarea produselor de calitate  oferite. VIO CONF FIER FORJAT produce balustrade din fier forjat, usi metalice, ferestre din fier forjat, balansoare, leagane, scari interioare si exterioare.

www.mestesugulfieruluiforjat.ro

BRIOL SP COM - cursuri de instruire in practica contabila

Briol S.P.COM Timisoara este o firma specializata in furnizarea de servicii conexe cu domeniul contabil. Se ofera cursuri de instruire in practica contabila structurate pe 4 nivele de pregatire. Cursul oferit de briol.ro se adreseaza persoanelor ce doresc perfectionarea in domeniul contabilitatii si formarea profesionala.

Pe langa cursurile oferite, compania ofera si servicii profesionale de consultanta in afaceri pentru societatile noi infiintate si servicii de mentenanta a calculatoarelor pentru contabili si meditatori.

www.brio.ro

Cursuri contabilitate Timisoara

 

 

Experienta in online de peste 7 ani.

Din 2010 suntem alaturi de voi cu peste 150 de proiecte online realizate cu succes.

Vrei sa iti facem si tie un site profesional care sa te reprezinte?

Contacteaza-ne pentru o discutie!